Vacanceselect lanceert ‘belevingswebsite’

Vacanceselect lanceert 'belevingswebsite'
  • 29 oktober 2014
  • Redactie

Vacanceselect, Europees aanbieder van vakantie-accommodaties, heeft een nieuwe responsive website in gebruik genomen. De input van ruim tweehonderd klanten is meegenomen in het ontwerp van de belevingssite.

E-commerce manager Irene Smit vertelt dat Vacanceselect zich bij de bouw van haar nieuwe platform focuste op het voorkomen van stress bij consumenten die op interne t naar vakanties zoeken. ‘Wij wilden een website die klanten helpt en niet verwart.’ Ze stelt dat het online vakantieaanbod gigantisch is, maar vooral prijsgestuurd. Terwijl de consument op zoek is naar beleving en emotie, aldus Smit. ‘Wij verkopen een totale vakantiebeleving, in plaats van slechts een accommodatie. Sommige klanten voelden direct vakantiekriebels door de grote afbeeldingen op onze site.’

Middels het nieuwe platform, dat gebouwd is in samenwerking met Digital Agency Mirabeau (specialist in online gebruikersbelevingen), informeert en inspireert Vacanceselecte bezoekers over onder anderen leuke (eet)adresjes, waterparken, lokale marktjes en evenementen in de verschillende landen en campings. De nieuwe zoekfunctie maakt het daarnaast mogelijk snel en eenvoudig te navigeren, aldus de vakantieaanbieder.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link