Oger slijt maatpakken per videochat

Oger slijt maatpakken per videochat
  • 21 januari 2015
  • Redactie

Oger maakt het voor zijn klanten mogelijk om online een maatpak te bestellen. Via een real-time videochat kunnen zij persoonlijk kledingadvies krijgen van het modebedrijf in kwestie.

‘Retailers zijn op zoek naar mogelijkheden om offline en online met elkaar te verbinden. Door middel van een videochat met de klant kun je deze twee werelden met elkaar combineren’, aldus Wesley Vastar, CRM Manager bij Oger. In de webshop start automatisch een tekstchat met een adviseur in de winkel als een klant langer en vaker op een bepaalde webpagina komt.

Klantinteractie
Ontwikkelaar HidashHi verzorgt de techniek voor Oger. Die is eenvoudig te implementeren en gebruiksvriendelijk, stelt Micha Koopmans, ceo HidashHi. ‘Onze toepassing is device-onafhankelijk, wat betekent dat je het op verschillende platformen kunt gebruiken. Je hoeft niets te downloaden, niets te installeren, je hoeft je niet aan te melden en de klant blijft volledig in de Oger-omgeving.’ Aanvullend legt de marketingmanager van het modebedrijf uit dat alles om de klantrelatie draait. ‘In de toekomst gaat het nier meer om de winkel of het webshopbezoek, maar om het contact en de interactie met de klant.’

comments powered by Disqus