Vanhoutte benoemd tot New Way to Work Global Ambassador

Vanhoutte benoemd tot New Way to Work Global Ambassador
  • 28 januari 2015
  • Redactie

Philip Vanhoutte, senior vice president en managing director voor Europa en Afrika bij Plantronics, mag zich voortaan New Way to Work Global Ambassador noemen. Hij ontving de titel van Unify, leverancier van software en diensten voor bedrijfscommunicatie, waarmee Plantronics ruim 10 jaar samenwerkt.

De afgelopen jaren onderzocht Vanhoutte veranderingen op de werkvloer en trends in flexibele werkcommunicatie. Zijn inspanningen leidde in 2014 tot de publicatie van het boek “The Smarter Working Manifesto”. Hierin krijgen werkgevers en werknemers inzicht in de invloed van een werkomgeving op bijvoorbeeld de productiviteit.
Vanhoutte hierover: ‘Bij Plantronics hebben we het gedachtegoed van slimmer werken ingezet, omdat we enorme voordelen zagen op het gebied van zelfredzaamheid, welzijn, productiviteit en het vertrouwen in het management; maar ook ten aanzien van organisatorische kostenbesparingen en de mogelijkheid om talent aan te trekken en vast te houden. De juiste technologie samen met gedragsverandering en de bedrijfsmentaliteit zijn essentieel voor organisaties die een bedrijfscultuur willen creëren van flexibele communicatie en samenwerking.’

Ambassadeursprogramma
Unify’s wereldwijde NW2W ambassadeursprogramma honoreert leiders, die de impact van werktrends op het bedrijfsleven prioriteren. Klik hier voor meer informatie over het New Way to Work Global Ambassador-programma.

comments powered by Disqus