Persoonlijke service helpt RegioBank aan prijs

Persoonlijke service helpt RegioBank aan prijs
  • 16 februari 2015

De Hypotheek Award voor ‘Beste beheer’ is dit jaar toegekend aan Regiobank. In de categorie ‘Beste Advies’ viel de Onafhankelijk Financieel Adviseur (Adfiz) in de prijzen. De awards zijn een initiatief van Gfk en evenementenbureau IIR.

Gfk deed onderzoek onder consumenten die in 2014 een adviesgesprek hebben gehad voor een nieuwe hypotheek, met als hoofdonderwerpen tevredenheid en de mate van aanbevelen (NPS). Namens Adfiz liet bestuurslid Anne Bergsma weten erg blij te zijn met de Hypotheek Award. ‘Het is heel bijzonder dat de consument deze keuze heeft gemaakt. En uit het onderzoek blijkt dat de consument de onafhankelijke adviseur ervaart als een adviseur die eerlijk advies geeft.’ Hans van den Bor, directievoorzitter van RegioBank, zei bij de award-uitreiking dat deze prijs de organisatie stimuleert om op de ingeslagen weg door te gaan. ‘Onverdroten blijven wij inzetten, samen met onze adviseurs, op persoonlijke dienstverlening. Dat is wat klanten het meest waarderen.’

Runners-up zijn Aegon (Beste beheer) en ING (Beste advies). Zij vertoonden de grootste absolute stijging in consumentenwaardering ten opzichte van vorig jaar.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link