VANAD op de mobiele app-tour

VANAD op de mobiele app-tour
  • 18 februari 2015
  • Redactie

VANAD Group neemt de Utrechtse app-ontwikkelaar Artificial Industry over. Hiermee zet de customer service specialist ‘een nog nadrukkelijkere stap’ in de mobiele industrie.

‘De mobile app development industrie ontwikkelt zich in een razendsnel tempo’, constateert Arthur Nederlof, ceo VANAD Group. Naar zijn idee is de markt volwassener geworden, gezien de verschuiving van smartphones en tablets naar wearable devices en The Internet of Things. ‘Daarnaast zien we op dit moment een toename in de focus op app-analytics en mobile app marketing. Kijkend naar de toekomst zien we de markt zich nog sneller ontwikkelen. Neem bijvoorbeeld app security, location based services, mobile gaming, de groei van enterprise apps en de doorontwikkeling van smart cities. Allemaal ontwikkelingen die aansluiten bij onze specialismen. Met deze overname geven we duidelijk aan dat we groot inzetten op mobile.’

Artificial Industry is in 2002 opgericht. Bij de ontwikkeling van apps gaat het technologie bedrijf uit van (onderbewuste) behoeftes van gebruikers, waardoor het gat tussen mens en technologie gedicht wordt. Ook sociale intelligentie en psychologie worden slim gebruikt om mensen een optimale positieve gebruikerservaring te bieden.

comments powered by Disqus