Verint neemt Tele’Train NV in België over

Verint neemt Tele’Train NV in België over
  • 16 februari 2015
  • Redactie

In navolging van de acquisitie van Tele’Train Software in Nederland in 2013 neemt Verint Systems Inc. nu ook Tele’Train NV België over. Laatstgenoemde is sterk aanwezig in de Belgische Workforce Optimisation (WFO) markt en al jarenlang partner van Verint.

Onder de nieuwe naam Verint België breidt het bedrijf de beschikbaarheid, ondersteuning en dienstverlening met betrekking tot de bekroonde oplossingen voor Customer Engagement Optimisation uit, onder meer met engagement management software. Dankzij deze fusie kunnen gebruikers van de oplossingen nu profiteren van de nationale schaal en het brede werkgebied van Verint.

Klantinzichten
Middels de zogeheten Actionable Intelligence-oplossingen van de internationale softwareleverancier kunnen bedrijven hun klantinteracties registreren en analyseren, net als de stemming en de trends in diverse kanalen. Daarnaast kunnen zij er ook functie-overschrijdende informatie over de bedrijfsprocessen en de prestaties van het personeel mee beheren om zo de efficiëntie binnen het bedrijf te verbeteren, het risico te verminderen en de loyaliteit van de klanten te bevorderen.

Sinds januari 2014 behoort ook KANA Software tot het Verint-portfolio.

comments powered by Disqus