Happy Companies van start

Happy Companies van start
  • 19 maart 2015

Organisatieontwikkelaar Berckeley Square en trainingsbureau VIStrainingen gaan per vandaag, op International Day of Happiness, verder onder het gezamenlijke label Happy Companies. De initiatiefnemers zet op termijn hun deuren open voor andere partijen die willen aanhaken bij deze ´happy community´.

Volgens de ondernemers is de tijd aangebroken voor een andere economie. Een economie waarin het geluk van medewerkers en klanten voorop staat. ´ Het vergroten van leiderschap van alle medewerkers vervangt het in stand houden van de macht van 'a happy few'.Onze filosofie is dat geluk ontstaat door te durven delen en niet te denken en te handelen vanuit schaarste´, aldus Tica Peeman en Raymon Geurts van Happy Companies.

Het tweetal werkt toe naar nieuwe manieren van organiseren, zodat de relatie tussen medewerkers en klant centraal komt te staan. In hun optiek moet de focus liggen op echte ondersteuning aan klanten. ´In zulke organisaties worden vragen van klanten snel opgepikt, zo niet voorkomen´, aldus de initiatiefnemers. ‘Organisaties waar nieuwsgierige mensen werken die er plezier in hebben om samen met hun klanten goede oplossingen te bedenken, mooie diensten te leveren en prachtige producten te maken.´ Welke activiteiten zoal worden gehouden op International Day of Happiness, lees je hier.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link