KvK lanceert nieuwe app 'Buurt update'

KvK lanceert nieuwe app 'Buurt update'
  • 26 maart 2015
  • Redactie

Ondernemers die direct veranderingen in het Handelsregister willen zien bij bedrijven in de zelf gekozen buurt, kunnen sinds kort gebruik maken van de nieuwe app ‘Buurt update’ van de Kamer van Koophandel (KvK).

Gebruikers hiervan krijgen niet alleen nieuwe bedrijven, mutaties bij bestaande bedrijven en faillietverklaringen te zien, maar de app verwijst tevens naar gemeente-informatie over bouwvergunningen, bestemmingsplannen en wegomleggingen. Via ‘Buurt update’ kunnen regio’s worden geselecteerd in een straal van één tot drie kilometer. Ook kan worden ingesteld hoe vaak mutatiemeldingen moeten worden verstuurd. Gebruikers die meer willen weten over de veranderingen in het Handelsregister, kunnen de opgevraagde informatie direct kopen via de app voor € 1,99.

De KvK stelt verder dat de app ondernemers helpt om kansen beter te benutten ‘omdat ze nu sneller weten wat er speelt’.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link