KCS coördineert telefonische donaties Nederland helpt Nepal

KCS coördineert telefonische donaties Nederland helpt Nepal
  • 01 mei 2015

Vanaf 18.00 uur vanavond zal KCS de telefoonopvang verzorgen van de landelijke actie 'Nederland helpt Nepal' van de SHO, die vandaag op 1 mei ten behoeve van de slachtoffers van de aardbeving in Nepal van start is gegaan. De hele dag is er via radio en televisie aandacht voor de slachtoffers van deze ramp. Met in totaal circa 200 vrijwilligers zal Klant Contact Services vanuit het contactcenter in Zoetermeer donaties telefonisch verwerken.

Al eerder verzorgde KCS de opvang van telefoonverkeer tijdens een hulpactie. Destijds betrof het de televisie-actie Stop de Ebola-ramp. Diederik Renne, directeur KCS: ‘Wij zijn er bijzonder trots op dat we gevraagd zijn om in samenwerking met Cendris en Webhelp de telefonische opvang van deze televisie-actie te mogen verzorgen. We rekenen op een enorme betrokkenheid vanuit de Nederlandse samenleving en verwachten het erg druk te krijgen vanavond.'

Giro 555
Afgelopen zaterdag is Nepal getroffen door een aardbeving met een kracht van 7.9 op de Schaal van Richter. Miljoenen mensen zijn getroffen, duizenden doden en gewonden zijn het gevolg. De inwoners van Nepal hebben dringend behoefte aan voedsel, drinkwater, opvang en medische zorg. Daarom hebben de 11 samenwerkende hulporganisaties achter Giro555 een nationale actie opgezet: Nederland helpt Nepal.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link