Nieuw online arbeidsmarktplatform op komst

Nieuw online arbeidsmarktplatform op komst
  • 21 mei 2015
  • Redactie

USG People en Telegraaf Media Groep (TMG) gaan samen een nieuw online arbeidsmarktplatform lanceren. Dit podium biedt onder meer een online ‘one-stop-shop’ voor de werving en selectie van personeel. In het derde kwartaal van dit jaar is de live gang.

Werkgevers kunnen straks met behulp van het betreffende platform vacatures ‘op een zeer gebruikersvriendelijke manier’ publiceren, zowel online als in geprinte media. Hierdoor wordt de vindbaarheid van passende vacatures door kandidaten vergroot, menen de initiatiefnemers. Verder beschikt het platform over HR-tools waarmee wervings- en selectieprocessen eenvoudig kunnen worden beheerd. Denk hierbij aan tools voor kandidatenbeheer en -selectie, evenals een overzichtelijke voortgang van het wervingsproces.

Centraal in het nieuwe partnerschap staat het verbeteren van de verbinding van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Meer hierover vind je op de websites van de twee bedrijven.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • HRM
  • Reacties
  • Link