Directiewissel bij Oracle Nederland

Directiewissel bij Oracle Nederland
  • 2 juni 2015
  • Redactie

René van Stiphout is benoemd tot managing director van Oracle Nederland en vice president Technology Sales in de Benelux. Hij neemt deze leidinggevende positie over van Reinier van Grieken.

De nieuwbakken directeur is al ruim vijftien jaar actief in de Oracle-organisatie. In de afgelopen zeven jaar was hij vice president Sales ERP voor West-Europa. In zijn nieuwe functie moet Van Stiphout onder meer zorg dragen voor synergie tussen de software-, services- en systems teams van Oracle. ‘In de afgelopen jaren lag de primaire focus van mijn werk op internationale activiteiten, dus dit is een geweldige kans voor mij om mijn focus te verleggen naar het nationale niveau en fungeren als het aanspreekpunt voor Oracle Nederland. Ik zie ernaar uit om de ervaring die ik heb opgedaan in andere landen en industrieën in te zetten in mijn nieuwe rol’, blikt Van Stiphout (zie foto onder) vooruit.

Voorganger Van Grieken, die sinds 2010 aan het roer stond bij Oracle Nederland, blijft actief bij het softwarebedrijf: hij is benoemd tot vice president Sales for Systems voor de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

comments powered by Disqus