Leer-werktraject van start voor agents

Leer-werktraject van start voor agents
  • 30 juni 2015
  • Redactie

Het leer-werktraject ‘Erkend Talent’ hield recent voor alle deelnemers in de regio Midden Nederland een introductiebijeenkomst bij PGGM. Tijdens het traject kregen mensen die moeite hebben om in de huidige markt een baan te vinden, de mogelijkheid om in één jaar een MBO3-opleiding af te ronden, inclusief een stage. Zij vergroten hun kans op een baan als medewerker binnen een klantcontactcentrum.

De deelnemers volgen een dag per week de MBO3-opleiding Waardevol Klantcontact van Ocaro. Daarnaast lopen zij 20 uur per week stage bij PGGM en zeven gemeenten uit de regio: gemeenten Woerden, Rhenen, Houten, Utrechtse Heuvelrug, Bodegraven Reeuwijk, Stichtse Vecht en De Bilt. Deze organisaties hebben de handen ineen geslagen om ervoor te zorgen dat dit traject mogelijk wordt voor mensen die soms al jaren lang op zoek zijn naar een baan en zeer gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan.

Eerdere trajecten
Dit traject is begin dit jaar ook door een 7-tal gemeenten en de BelastingTelefoon in de regio Apeldoorn gestart. Enkele tientallen deelnemers zijn ook daar enthousiast aan het leren en werken geslagen.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link