Nieuw duo biedt klanten selfservice business intelligence

Nieuw duo biedt klanten selfservice business intelligence
  • 24 juni 2015
  • Redactie

Information Builders, specialist op het gebied van business intelligence en analytics, is een strategisch partnerschap aangegaan met ICT-bedrijf RealDolmen. Samen willen de twee op maat gemaakte selfservice business intelligence (BI)-oplossingen bieden voor met name mobiele klanten.

Met behulp van de mobiele features van Information Builders’ selfservice BI, creëren klanten dashboards om sectorspecifieke problemen op te lossen. Fraudeafdelingen krijgen bijvoorbeeld realtime analyses van verdachten, terwijl klanten in het bankwezen op gestuurde wijze hun persoonlijke financiën analyseren. De producttechnologieën van BI-specialist en de expertise en one-stop-shop-capaciteiten van RealDolmen maken de samenwerking tot een unieke combinatie, aldus de nieuwbakken partners.

‘Het partnerschap benadrukt het streven van RealDolmen om te garanderen dat klanten kunnen vertrouwen op een lokale serviceprovider - in de Benelux - voor op Information Builders gebaseerde oplossingen. Vanwege de gebruiksvriendelijkheid van de technologie van onze partner zijn we in staat om onze klanten een unieke, klantgerichte ervaring te bieden op elk apparaat’, stelt Bart Macharis, afdelingsmanager Data Insights bij RealDolmen.

comments powered by Disqus