Werving goed doel PTTT 2016 van start

Werving goed doel PTTT 2016 van start
  • 11 June 2015
  • Redactie

Charitatieve instellingen die als begunstigd goed doel van de Plantronics Telesales Team Trophy 2016 in aanmerking willen komen, kunnen zich vanaf nu melden. Naast een geldbedrag leveren de deelnemende contactcenters een waardevolle bijdrage in de vorm van een management summary, waarin inzichten worden opgenomen uit de service calls.

De PTTT-opzet is afgelopen editie vernieuwd. Deelnemers werden beoordeeld op drie criteria, waarbij de score op elk van de onderdelen voor een derde meetelde in de einduitslag. Die toetspunten zijn:
- conversie in euro’s door middel van winback calls
- kwaliteit van servicecalls
- beoordeling door het goede doel van de managementsamenvattingen die de deelnemers hebben geschreven op basis van informatie die verkregen is in de gesprekken met de (oud-)donateurs.

De wedstrijdperiode heeft plaats in februari 2016, waarna eind april tijdens het CustomerFirst Gala de winnaar van de Plantronics Telesales Team Trophy zal worden bekendgemaakt.

Meer informatie
Goede doelen die in de voetsporen willen stappen van het Liliane Fonds, de begunstigde organisatie van PTTT 2015, kunnen zich vanaf nu melden. Gesprekken hierover vinden op korte termijn plaats. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met BBP Media, Wilma Tijssen, w.tijssen@bbp.nl of 06-13032732.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link