Zelf bedrijfsapps bouwen met Pega 7 Express

Zelf bedrijfsapps bouwen met Pega 7 Express
  • 16 juni 2015
  • Redactie

Pegasystems kondigt zijn nieuwste oplossing Pega 7 Express aan. Met deze software kunnen gebruikers eenvoudige bedrijfsapps ontwikkelen en testen op het Pega 7 Platform.

Door middel van visuele productdemo’s, video's en tekstinstructies is de oplossing volgens de softwareleverancier erg intuïtief in gebruik. Gebruikers hebben toegang tot onder meer voorbeeldcases, persoonlijke dashboards, ad-hoc rapportages, case management en dynamische routing. Pega 7 Express is toegankelijk vanaf elke browser, desktop of mobiel apparaat en zonder plug-ins van derden. De oplossing is zowel in de cloud als ‘on premise’ beschikbaar.

Het uiteindelijke product is pas vanaf het derde kwartaal beschikbaar, maar tijdens PegaWorld is alvast de proefversie gelanceerd. ‘Dit stelt gebruikers in staat om snel het potentieel van Pega 7 te ervaren’, vertelt Derk-Jan Brand, directeur Pegasystems Benelux. ‘Dit platform is bedoeld om bedrijfsapplicaties te bouwen en verder te ontwikkelen die voldoen aan de complexe en veranderende behoeften van grote organisaties.’

comments powered by Disqus