Jumbo helpt bbq’ers via WhatsApp

Jumbo helpt bbq’ers via WhatsApp
  • 3 augustus 2015
  • Redactie

Jumbo zet gedurende de maand augustus WhatsApp in om alle barbecuegerelateerde klantvragen te beantwoorden. Net als de recent gelanceerde klusservice van Gamma is deze bbq-service tijdelijk beschikbaar.

Hoe krijg ik mijn burgers het lekkerst gegrild? Wat maak ik klaar voor een vegetarische gast? En hoe zorg ik ervoor dat een barbecue met kleine kinderen ook veilig verloopt? Dit soort berichten handelen Harm Jan Bloem, door Jumbo naar voren geschoven als ‘dé barbecue-expert van Nederland’, en zijn barbecueteam de komende weken af. Voor deze klantcontacten heeft de supermarktketen het nummer 06-83942420 ingericht. Klanten die gebruik willen maken van de real-time service dienen dit nummer aan de adressenlijst in hun smartphone toe te voegen, om vervolgens de code ‘BBQ aan’ te sturen via WhatsApp.

Het barbecueteam staat dagelijks paraat voor barbecuevragen. Lees hier meer over de soortgelijke actie van bouwmarkt Gamma.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link