OBI4wan koppelt met reviewplatform Trustpilot

OBI4wan koppelt met reviewplatform Trustpilot
  • 06 augustus 2015
  • Redactie

Gebruikers van de webcaretool van OBI4wan hebben nu ook de mogelijkheid om rechtstreeks te reageren op reviews van feedbackcommunity Trustpilot. ‘Dit bespaart medewerkers tijd en biedt een totaaloverzicht van online berichtgeving in één omgeving’, verduidelijkt marketingmanager Levi Witbaard.

De integratie zorgt er verder voor dat relevante berichten kunnen worden gefilterd met behulp van een zoekopdracht. Hierdoor kan volgens de betrokken partijen eenvoudig worden gerapporteerd over de inhoud van reviews. ‘Het toekennen van berichten aan collega’s met de juiste kennis van zaken binnen de organisatie, is wat de koppeling zo waardevol maakt. Dit bevordert namelijk een efficiënte en correcte afhandeling van klachten, vragen en opmerkingen via Trustpilot’, vult Witbaard aan.

Het van oorsprong Deense feedbackplatform telt inmiddels 10.000 gebruikersaccounts.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link