PayPal introduceert One Touch in Nederland

PayPal introduceert One Touch in Nederland
  • 27 augustus 2015
  • Redactie

PayPal kondigt vandaag de uitbreiding van One Touch in Nederland en twaalf andere markten* aan. Dankzij deze technologie kunnen consumenten veilig betalingen doen en is geen invoering van gebruikersnaam, wachtwoord of betaalinformatie benodigd.

Met behulp van One Touch kunnen consumenten snel en op een veilige manier betalen op websites van verkopers, zowel via mobiele apps, mobiele webpagina’s of websites. Om door middel van deze functionaliteit te kunnen betalen, is een PayPal-account benodigd. Of consumenten toegang hebben tot One Touch, is af te lezen aan het selectievakje ‘ingelogd blijven’ wanneer zij betalen met PayPal.

De dienst is al beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk.

* Nieuwe markten: Australië, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Spanje, Zweden, Zwitserland en Turkije.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link