Total Nederland test WhatsApp voor b2b klantenservice

Total Nederland test WhatsApp voor b2b klantenservice
  • 13 augustus 2015
  • Redactie

Brandstofleverancier Total Nederland voelt de komende drie maanden WhatsApp aan de tand als klantenservicekanaal voor b2b-klanten. Indien succesvol is een uitbreiding naar de b2c-markt niet uitgesloten.

Total biedt sinds kort een willekeurig geselecteerde groep klanten de mogelijkheid om via dit laagdrempelige communicatiemiddel vragen te stellen of opmerkingen te delen. Tevens deelt het bedrijf via WhatsApp handige en nuttige (veelal interne) informatie met haar circa 200 medewerkers. Doel van de pilot is te onderzoeken of deze serviceverlening aansluit bij de klantwensen.

Voor dit ‘communicatie-experiment’ maakt Total gebruik van de WhatsApp-manager van SaySimple.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link