YoungCapital lanceert virtual reality recruitmentvideo

YoungCapital lanceert virtual reality recruitmentvideo
  • 23 september 2015

YoungCapital zet 55 vacatures open voor de eigen organisatie. Ter versterking van het team zoekt de uitzendorganisatie voor jong talent vooral nieuwe recruiters, online marketingspecialisten en IT-ontwikkelaars. Voor de werving zet het bedrijf virtual reality-video in, die sollicitanten in 360 graden een blik gunt in het leven van een YoungCapital-recruiter.

In de video zit een link verwerkt naar de werken-bij-YoungCapital-site. Daar kunnen kandidaten direct op functies solliciteren, onder andere via WhatsApp. Elbrich Batstra, HR-directeur van YoungCapital:  ‘Om succesvol te zijn in de huidige markt, moet je blijven innoveren. Ook als werkgever: je mensen zijn immers het belangrijkste kapitaal van je organisatie.’ Insteek is een samenwerking voor de langere termijn. Nieuwe krachten tekenen daarom naast een arbeidsovereenkomst ook een ‘commitment statement’, samen met hun manager. Dit startdocument legt de investering van beide kanten vast voor de periode van (minimaal) twee jaar.

Team Deutschland
De uitzendorganisatie groeit in rap tempo. Sinds begin dit jaar zijn zeventig nieuwe medewerkers aan het bedrijf verbonden, waarmee het totale aantal op bijna driehonderd ligt. Ineke Kooistra, ceo YoungCapital: ‘We zijn bezig met het opzetten van een aantal nieuwe vestigingen, onder meer in Apeldoorn, Amsterdam en Nijmegen. Ook zijn we sinds deze maand reeds actief als uitzender op de Duitse markt. Vanuit Hoofddorp spelen we momenteel nog vliegende keep, maar de vestiging in Keulen gaat zo snel mogelijk open.’

Bekijk hier de 360˚ video (creatie van Condept). Dit kan het beste per smartphone of tablet. Voor de meest optimale ervaring gebruik je een Oculus Rift of cardboard-bril, tipt het bedrijf.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • HRM
  • Reacties
  • Link