Marktplaats toont automotive reviews

Marktplaats toont automotive reviews
  • 6 oktober 2015
  • Redactie

Marktplaats toont sinds kort recensies van Klantenvertellen bij de advertenties van autobedrijven. De publicatie van klanttevredenheidsscores moet autokopers helpen bij het maken van keuzes, aldus het online handelsplatform. ‘De reviews zijn in het belang van zowel consument als autobedrijf’, vindt Michel Aker, manager Business Development & Strategy Automotive bij Marktplaats.

Bij auto-advertenties verschijnen nu automatisch de tevredenheidsscores. ‘Met het reviewsysteem van Klantenvertellen kunnen de verzamelde opinies op dertien belangrijke plaatsen, waar vraag en aanbod in de mobiliteitsbranche bij elkaar komen, gepubliceerd worden’, vertelt Jeroen Wilborts, directeur Klantenvertellen. In zijn optiek helpen de klantbeoordelingen op Marktplaats de 2.500 autobedrijven die gebruik maken van het betreffende recensieplatform aan een betere reputatie en meer omzet.

Ruim een maand terug liet het online opinieplatform doorschemeren dat het aantal recensies in de automotive-industrie in de lift zit.

comments powered by Disqus