Nieuwe kleur: Volkswagen schaamrood

Nieuwe kleur: Volkswagen schaamrood
  • 15 oktober 2015
  • Redactie

Niet Ferrari-rood, maar schaamrood is de nieuwste kleur van Volkswagen. Een kleur waar het automerk allesbehalve trots op is, zo valt te lezen in de landelijke advertentie die vandaag in alle Nederlandse kranten staat.

‘Het zal u niet ontgaan zijn. Bij Volkswagen hebben we een flinke fout gemaakt: we hebben uw vertrouwen geschonden. Iets waar we ons diep voor schamen. Daar koopt u niet veel voor, dat beseffen we’, schrijft Volkswagen. ‘Onze woorden zullen dan ook niet zonder daden zijn. We beloven dat we dit probleem oplossen voor welke klant die erdoor geraakt wordt. En gaan er alles aan doen om uw vertrouwen terug te winnen.’

Eerder deze maand ging Volkswagen reeds in Duitsland door het stof met een vergelijkbare advertentie in de grote Duitse kranten. Meer over de (gebrekkige) communicatie van het automerk omtrent dit dieselschandaal, lees je hier.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link