‘Noise Oscar’ voor Plantronics

‘Noise Oscar’ voor Plantronics
  • 23 november 2015
  • Redactie

Voor zijn nieuwe hoofdkantoor, de Soundscape Building, in Hoofddorp, sleepte Plantronics recent een Soundscape Award in de wacht. Het gebouw, dat in 2016 officieel geopend wordt, beschikt over speciaal ontworpen interne en externe akoestische zones om de productiviteit en het welzijn van werknemers te verbeteren.

De ‘Noise Oscars’, zoals de John Connell Soundscape Awards ook wel worden genoemd, worden jaarlijks uitgereikt door de Noise Abatement Society (NAS). Bij de 14e editie zijn lokale overheden, het bedrijfsleven, organisaties en individuen gehonoreerd ‘voor de aanzienlijke impact die zij gemaakt hebben voor het verbeteren van de auditieve omgeving’.

Het betreffende gebouw komt te staan op Park 20/20, een duurzaam bedrijventerrein in Hoofddorp gebaseerd op Cradle-to-Cradle principes. Volgens planning vestigen de werknemers van Plantronics zich in de zomer van 2016 in het pand van 3.500 vierkante meter, waar co-creatie centraal komt te staan.

comments powered by Disqus