Aantrekkelijke werkgevers gezocht

Aantrekkelijke werkgevers gezocht
  • 28 januari 2016
  • Redactie

Recruitmentbureau Fintrex en beroepsvereniging CCMA gaan jaarlijks onderzoeken welk bedrijf de meest aantrekkelijke werkgever in de klantcontactbranche is. De eerste editie van de zogenoemde Baas in Contact Monitor start in oktober dit jaar.

Aanleiding voor dit onderzoek is de visie van de initiatiefnemers dat klantcontactcentra een grotere strategische rol zouden moeten hebben binnen organisaties. ‘Klantcontactspecialisten verdienen meer aandacht, zij staan immers dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en zijn daarbij belangrijk voor de klanttevredenheid. Bedrijven die de klant centraal stellen moeten goed voor deze specialisten zorgen’, vinden ze.

Emotionele drijfveren
In de Baas in Contact Monitor, die wordt uitgevoerd door BR-ND en Totta Research, is een hoofdrol weggelegd voor de emotionele drijfveren van werknemers. Die worden gemeten door middel van een wetenschappelijk gefundeerde methode om gevoelens bloot te leggen. Resultaat van het onderzoek is een ranglijst van werkgevers in de klantcontactbranche en de mogelijkheid voor bedrijven de inzichten te gebruiken voor betere prestaties.

Registreren voor deelname

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link