Imago klantcontactmedewerkers redelijk positief

Imago klantcontactmedewerkers redelijk positief
  • 03 februari 2016
  • Redactie

Driekwart van de 1.000 door Ipsos benaderde Nederlanders staat neutraal of positief tegenover klantcontactcmedewerkers. Eén op de vier mensen spreekt ook kritisch over deze beroepsgroep, aldus de resultaten van de meting die is uitgevoerd in opdracht van de Klantenservice Federatie.

‘Blijkbaar is het onderscheid tussen enerzijds agressieve verkopers en anderzijds klantgerichte serviceverleners voor de meeste mensen duidelijk’, stelt de KSF in een persbericht. ‘Het is goed om te zien dat het imago van medewerkers klantcontact redelijk positief is. Zij doen hun best om klanten goede service te verlenen’, aldus directeur Geeske te Gussinklo.

De online meting had eind december vorig jaar plaats onder een representatieve steekproef van circa duizend Nederlanders van 18 jaar en ouder.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link