Jan Kloeze nieuwe hoofdredacteur CustomerFirst

Jan Kloeze nieuwe hoofdredacteur CustomerFirst
  • 17 februari 2016
  • Redactie

Jan Kloeze is half februari 2016 benoemd als hoofdredacteur van CustomerFirst. Hij volgt Maxim Renders op, die sinds 2008 aan de titel was verbonden.

Kloeze (56) is een ervaren hoofdredacteur van vaktitels. Hij werkte onder meer voor Kluwer, MYbusinessmedia, Vakmedianet en in de periode 2005 t/m 2010 ook voor BBP Media als hoofdredacteur van VIP/Doc. Bij BBP Media is hij nu dus terug om CustomerFirst te leiden. ‘Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van het team dat CustomerFirst heeft ontwikkeld tot een succesvol crossmediaal platform op het gebied van customer service management’, aldus Kloeze.

Tot het portfolio van BBP Media behoren onder meer MarketingTribune, Twinkle, E-commercefacts en Shopper Marketing Update. Ook is de organisatie van events als Multichannel Conference, Marketing & Technology, Global E-Commerce Summit, Social Service Congres en Data Driven Commerce in handen van dit b2b mediabedrijf.

Fotocredits: Beeldsmaak

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link