Klantenservice Zappos offline

Klantenservice Zappos offline
  • 29 februari 2016
  • Redactie

De Amerikaanse schoenenretailer Zappos heeft vandaag al zijn 1.600 medewerkers betaald vrijaf gegeven. Ook de doorgaans drukbezette klantenservice is sinds gisteravond 21.00 uur (lokale tijd) tot en met vanavond 21.00 uur niet bereikbaar. Reden? Schrikkeldag.

‘Leap Day’, zoals schrikkeldag in de Verenigde Staten heet, komt maar één keer in de vier jaar voor. Zappos vult deze speciale dag in met een leeg kantoor en vraagt zijn medewerkers en klanten om hun activiteiten te delen via de hashtag #TakeTheLeap. ‘Het is een bonusdag om goed te doen, voor de gemeenschap, je familie of jezelf’, aldus Zappos.
Ceo Tony Hsieh moet alsnog ‘aan de bak’ op schrikkeldag: hij verbindt twee Zappos-werknemers in de echt die 29 februari als hun trouwdag hebben gekozen.
comments powered by Disqus