Strativity gaat voor Europese voetprint

Strativity gaat voor Europese voetprint
  • 28 april 2016
  • Redactie

Customer experience consultancybedrijf Strativity Group, dat in oktober 2015 Touchpoint Dashboard aan haar portfolio toevoegde, heeft Danny Peters benoemd tot Head of Client Succes Europa. De Nederlander is in deze functie verantwoordelijk voor sales en service van de genoemde software in de EU.

‘Touchpoint Dashboard heeft een grote klantendatabase, met een sterke concentratie in Europa. Danny is partner van Touchpoint Dashboard in Nederland sinds 2012 en hij heeft veel kennis van journey mapping en customer experience’, licht Lior Arussy, ceo Strativity Group en Touchpoint Dashboard, de actuele benoeming toe. Peters wil in deze rol uitgroeien ‘tot een ondersteunende brug tussen de Verenigde Staten en de Europese Unie’.

In de tweede helft van 2016 lanceert Touchpoint Dashboard een volledige suite van producten en diensten, inclusief lokale journey mapping workshops en trainings.

comments powered by Disqus