Airbnb op de persoonlijke tour

Airbnb op de persoonlijke tour
  • 3 mei 2016
  • Redactie

Airbnb heeft zijn app vernieuwd. De update zorgt ervoor dat mensen op basis van hun wensen en voorkeuren accommodaties te zien krijgen in wijken die het meest bij hen passen.

De service helpt Airbnb’ers niet alleen bij het identificeren van boeiende buurten in steden, maar daarnaast krijgen zij ook toegang tot digitale gidsjes met aanbevelingen afkomstig van locals uit die specifieke wijken. Met deze update toont de startup uit San Francisco aan dat de app ‘hyperlokaal’ en ‘hyperpersoonlijk’ wordt, schrijft Cnet.com.

‘De meest belangrijke reden voor mensen om met Airbnb te reizen, is om te leven als een local’, zegt Brian Chesky, mede-oprichter en ceo van Airbnb. ‘Onze hosts bieden meer dan alleen generieke vriendelijkheid - zij heten reizigers uit de hele wereld welkom in hun communities.’ De zoekfunctie van de app moedigt gebruikers onder meer aan om specifieke filters toe te passen.

comments powered by Disqus