Infor hengelt Predictix binnen

Infor hengelt Predictix binnen
  • 7 juli 2016
  • Redactie

Bedrijfssoftwareleverancier Infor neemt Predictix over. Deze aanbieder van cloud-native, machine learning en voorspellende oplossingen voor retailers wordt onderdeel van de retail cloudsuite van Infor.

‘De samenwerking tussen Infor en Predictix leverde afgelopen half jaar op het gebied van retailsoftware al uitzonderlijke innovaties op. Dat is van levensbelang in een branche waar disruptie de grootste tegenstander is’, stelt Predictix-ceo Molham Aref. Hij verwacht dat deze samensmelting de retailrevolutie alleen nog maar zal versnellen. ‘We hebben nu schaalvoordeel en kunnen de kennis van de twee teams combineren. Bij ons komen de cloud, analytics, machine learning en selfservice allemaal samen.’

De applicaties van Predictix gebruiken next-gen datawetenschappen en big data-analyses om complexe en uitdagende problemen van retailers op te lossen. Het bedrijf werkt met grote Amerikaanse klanten als Home Depot en Whole Foods Market.

comments powered by Disqus