Live kijkje achter de schermen via Snapchat

Live kijkje achter de schermen via Snapchat
  • 27 July 2016
  • Redactie

Transavia deelt sinds deze week live beelden van achter de schermen met haar volgers op Snapchat. Het cabinepersoneel en de piloten zelf plaatsen deze content. Elke week is een andere werknemer ‘eigenaar’ van het kanaal.

‘Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de relatie met onze klanten verder te versterken’, verklaart Paul de Raad, hoofd Marketing & eCommerce van Transavia. ‘Snapchat maakt het mogelijk om onze klanten direct Transavia te laten ervaren door de ogen van onze vliegende collega’s. Naast de introductie van WhatsApp en onze recente samenwerking met TripAdvisor is dit een interessante toevoeging aan ons social media portfolio’, meent hij. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij is te volgen via ‘TransaviaSnap’.

Sinds februari dit jaar is onder meer ook ABN Amro actief op Snapchat. Via deze weg wil de bank meer de aansluiting zoeken met jongeren.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link