Nieuwe hoofdredacteur Twinkle

Nieuwe hoofdredacteur Twinkle
  • 26 juli 2016
  • Redactie

Arjan van Oosterhout wordt de nieuwe hoofdredacteur van Twinkle, vaktitel over digital commerce en zusterblad van CustomerFirst. Hij start deze functie per 1 augustus.

‘Behalve over e-commerce schrijft Twinkle over de impact van online ontwikkelingen op de totale retail’, deelt de 37-jarige Van Oosterhout, die zijn opleiding genoot aan de School voor Journalistiek in Utrecht. ‘Dat laatste zullen we meer gaan doen, onder de begin dit jaar geïntroduceerde ondertitel digital commerce. Om professionals nog beter te informeren is er een nieuwe, gebruiksvriendelijke website in de maak.’
In reactie op zijn aanstelling zegt Paul Petermeijer, eigenaar en algemeen directeur van BBP Media: ‘Ik ben blij dat we met Arjan de opvolger van Marieke in huis hebben. Hij beschikt over grote kennis van digital commerce en hij houdt van het vak. We geloven dat Twinkle de volgende groeistappen kan zetten met Arjan als hoofdredacteur.’

Van Oosterhout begon in de zomer van 2008 als nieuwsredacteur bij Twinkle. Hij volgt Marieke Verdonk op, die vanaf de start van genoemde titel de redactionele leiding had.

comments powered by Disqus