Tikkie tikt aan

Tikkie tikt aan
  • 17 augustus 2016

Tikkie, de door ABN Amro gelanceerde betaalapp waarmee consumenten onderling via WhatsApp (terug)betaalverzoekjes kunnen sturen, heeft nu bijna 100.000 actieve gebruikers. Een kleine twee maanden terug was de introductie.

Het aantal Tikkie-gebruikers is terug te vinden in de kwartaalcijfers die ABN Amro vandaag publiceerde. Bestuursvoorzitter Gerrit Zalm laat in een toelichtende video weten ‘tevreden’ te zijn over Q2. Naar zijn idee zijn er goede stappen gezet op het gebied van digitalisering en innovatie, waaronder Tikkie.

De betaalapp is overigens niet exclusief voor klanten van de genoemde bank, maar beschikbaar en bruikbaar voor klanten van alle Nederlandse banken met een betaalrekening.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link