Nu ook pizza voor inwoners TVTAS

Nu ook pizza voor inwoners TVTAS
  • 11 oktober 2016
  • Redactie

Op het strand, in het bos, het park of vanaf de Waddeneilanden: Domino’s bezorgt pizza’s waar klanten maar willen. Zet wel je gps aan op je smartphone, tipt de pizzaketen. ‘Daardoor wordt jouw locatie getoond en gekoppeld aan het dichtstbijzijnde adres. Geef aan dat de bezorger niet aan hoeft te bellen en na je online betaling komt de bezorger jouw pizza brengen.’

Tot voor kort konden onder meer inwoners van Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog (TVTAS) geen warme, verse pizza’s bestellen, aangezien er geen vestigingen op de Waddeneilanden zijn. De nieuwe Order Anywhere-functionaliteit lost dit probleem op, door (bijna) overal te bezorgen.


Domino’s trapte de nieuwe campagne laatst ludiek af door bestellingen vanuit de vestiging in Den Helder, per helikopter snel af te leveren bij een lokale voetbalclub en de reddingsbrigade op Texel. ‘Deze ludieke actie onderstreept dat we het bestelgemak voor onze klanten nog verder hebben vergroot’, meent CMO Nicky Claeys. Eerder dit jaar introduceerde de pizzaketen ook al DRU, een zelfrijdend bezorgvoertuig.

comments powered by Disqus