Berlijnse vestiging voor YoungCapital

Berlijnse vestiging voor YoungCapital
  • 24 november 2016
  • Redactie

Recruitmentbureau YoungCapital heeft haar tweede Duitse vestiging geopend. Na Keulen is Berlijn de volgende standplaats. Reden is de sterke toename van klanten in die stad, met name internetbedrijven, start-ups en creatieve bureaus.

Sinds begin dit jaar bereikt YoungCapital jong hoogopgeleid talent in Duitsland. ‘De ervaring die wij hebben opgedaan in een volwassen uitzendmarkt als die van Nederland, nemen we mee naar Duitsland. Dat we ditzelfde jaar nog een tweede Duitse vestiging mogen openen, is een bevestiging dat onze werkwijze ook daar werkt’, concludeert Karin van der Gragt, managing director van YoungCapital Duitsland.

Bij de Oosterburen focust het recruitmentbureau, dat in 2000 is opgericht, zich vooral op snelgroeiende, disruptieve bedrijven.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link