Kapitaalinjectie voor Now Interact

Kapitaalinjectie voor Now Interact
  • 16 november 2016
  • Redactie

Het in Amsterdam gevestigde Now Interact, een bedrijf dat machine learning gebruikt om ‘omnichannel intelligentie’ aan te bieden aan b2c-merken, heeft in een investeringsronde ruim € 4,6 miljoen opgehaald. De onderneming gebruikt de financiering onder meer voor het verder uitbreiden van de activiteiten naar de Verenigde Staten.

Met haar machine learning platform stelt Now Interact een brug te slaan tussen digitale en offline kanalen, respectievelijk door het contactcenter, telesales en winkels aan elkaar te koppelen en te optimaliseren. ‘Ons platform helpt bedrijven om data te gebruiken en hierdoor een meer gepersonaliseerde customer experience te leveren, winst te maximaliseren en de digitalisering van de verkoop en service te versnellen’, schrijft het bedrijf.

Now Interact is van origine Scandinavisch, maar beschikt ook over kantoren in Amsterdam, Londen en Palo Alto. Merken als Centraal Beheer en Tele2 behoren tot het klantenbestand.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link