Men At Work trapt af met 3D-voetscanner

Men At Work trapt af met 3D-voetscanner
  • 03 januari 2017

Retailbedrijf Men At Work helpt zijn online klanten sinds kort de juiste schoenmaat te vinden met behulp van een 3D-voetscanner. De aparte mobiele app scant de voeten en laat door een koppeling met het assortiment zien welke maat nodig is bij een specifieke schoen.

‘Retailers zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om consumenten ook online de beste service te bieden. Met deze unieke samenwerking tussen Men At Work en 3Daboutme wordt online winkelen nog makkelijker’, stelt de organisatie. Via de betreffende app kunnen gebruikers een zogenaamde ‘Foot ID’ aanmaken, wat neerkomt op het scannen van hun voeten aan de hand van drie foto’s en aanvullende meetgegevens. Met een speciaal algoritme maakt 3Daboutme hiermee een driedimensionale reproductie van beide voeten en vervolgens koppelt Men At Work de maten online aan de verschillende merken.

Onder meer Omoda past reeds een voetscannerapplicatie toe. 3Daboutme sleepte eind oktober vorig jaar een Blauwe Tulp in de wacht bij de uitreiking van Accenture Innovation Awards.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link