Nieuw uitvaartplatform biedt transparantie

Nieuw uitvaartplatform biedt transparantie
  • 30 januari 2017
  • Redactie

LastingDays.nl, een nieuw onafhankelijk uitvaartplatform, ziet het levenslicht. De initiatiefnemers ondersteunen consumenten bij het vinden van een professionele uitvaartverzorger en maken zich sterk voor transparantie in de sector.

‘Wat ons relevant maakt voor de consument is dat wij onafhankelijk zijn. Wij zijn niet de zoveelste uitvaartondernemer of franchisegever. Onze rol is beter te vergelijken met die van bijvoorbeeld een Werkspot of Airbnb’, stelt Bas Berntsen, één van de initiatiefnemers van LastingDays.nl. Onoverzichtelijkheid is hem een doorn in het oog en daar blijven hij en zijn collega’s dan ook ver vandaan. ‘Omdat de consument bij ons voorop staat, zorgen wij er ook voor dat men nooit te veel betaalt en dat men verzekerd is van een vrije keuze.’

Op het betreffende platform kunnen bezoekers momenteel selecteren uit ruim 50 verschillende uitvaartverzorgers verspreid over heel Nederland.

comments powered by Disqus