Nieuwe Verint-app springt in op BYOD-trend

Nieuwe Verint-app springt in op BYOD-trend
  • 17 januari 2017
  • Redactie

Verint lanceert Mobile Work View, een app die medewerkers altijd en overal toegang biedt tot informatie van hun werkplek. Volgens de ontwikkelaar helpt deze nieuwe tool organisaties tegemoet te komen aan de trend Bring Your Own Device (BYOD).

Via hun mobiele device kunnen gebruikers van deze app onder meer:
- werkagenda’s bekijken;
- verlof aanvragen en de status hiervan volgen;
- notificaties krijgen van agenda-updates en andere agendagerelateerde wijzigingen ontvangen.

‘Verint Mobile Work View stelt bedrijven in staat de mobiele mogelijkheden voor hun medewerkers zonder zorgen uit te breiden en zonder de databescherming in gevaar te brengen’, vat Nancy Treaster, senior vice-president en general manager Strategic Operations van Verint, in één zin samen. Volgens haar zorgt de nieuwe app voor een hogere medewerkerbetrokkenheid doordat zij on-demand, bruikbare informatie tot zich krijgen.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link