Redactie CustomerFirst versterkt

Redactie CustomerFirst versterkt
  • 5 januari 2017
  • Redactie

Martijn Janssen is deze week toegevoegd aan het redactieteam van CustomerFirst. In de functie van allround redacteur draagt hij bij aan de nieuwsupdates op de website, de wekelijkse digitale nieuwsbrief plus de vaste rubrieken en andere content in het magazine.

Hiervoor was Janssen (1987) werkzaam als medewerker Customer Service bij Air France KLM Cargo en deed hij jarenlang redactionele ervaring op als verslaggever van het tijdschrift Royalty. In 2014 behaalde Janssen de master ‘Europese Letteren en Culturen’ aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Voor klantcontactgerelateerde (nieuws)tips kun je Martijn direct bereiken via 0348-485080 of martijn@customerfirst.nl.

comments powered by Disqus