25 jaar DIRECT Service Groep

25 jaar DIRECT Service Groep
  • 08 februari 2017
  • Redactie

De Arnhemse dienstverlener DIRECT Service Groep viert dit jaar een zilveren jubileum. Sinds de oprichting in 1992 is het bedrijf uitgegroeid van kleinschalig inbound callcenter tot dienstverlener met ruim 1.500 opdrachtgevers.

Om het jubileum te markeren wordt komende zomer op de Arnhemse singels een hardloopevenement voor de stichting Kinderen Kankervrij georganiseerd, de Run for KiKa. Tevens biedt het klanten kortingsacties en kunnen opdrachtgevers deelnemen aan boeiende seminars. In december sluit het bedrijf het jubileum af met een slotfeest.

Klantcontact
Het bedrijf werd in 1992 in het Arnhemse Spijkerkwartier opgericht als kleinschalig inbound callcenter. Tegenwoordig is de dienstverlener actief voor ruim vijftienhonderd opdrachtgevers op het gebied van klantcontact, payrolling en de verhuur van flexibele kantoorruimte. In 2014 is DIRECT Payrolling als snelst groeiende bedrijf van Gelderland door het Financieele Dagblad nog bekroond met een Gouden Gazelle.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link