Amazon lanceert videoconferencingtool voor bedrijven

Amazon lanceert videoconferencingtool voor bedrijven
  • 14 februari 2017
  • Redactie

Amazon introduceert Chime, een zakelijke videoconferencingtool die de strijd moet aangaan met Skype for Business en Google Hangouts. Het Amerikaanse internetbedrijf biedt naar eigen zeggen betere beeld- en geluidskwaliteit dan de concurrentie, evenals een grotere gebruiksvriendelijkheid.

De dienst is te gebruiken op verschillende platformen en met meerdere besturingssystemen, waar tussen gewisseld kan worden tijdens een videoconference. Er zijn diverse varianten beschikbaar. Met een gratis abonnement zijn alleen één-op-één gesprekken mogelijk, terwijl vanaf $ 2,50 per gebruiker per maand meer opties mogelijk zijn. Voor $ 15,00 komen hierbij ook opnamemogelijkheden, het plannen van vergaderingen en het versturen van persoonlijke uitnodigingen tot 100 mensen.

Volgens het bedrijf betalen klanten bij Chime een derde van de kosten bij concurrerende diensten.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link