Jeroen Tas klimt hogerop bij Philips

Jeroen Tas klimt hogerop bij Philips
  • 15 februari 2017

Philips maakt bekend dat Jeroen Tas is benoemd tot Chief Innovation & Strategy Officer. Hij volgt Jean Botti op, die het bedrijf heeft verlaten.

In zijn nieuwe functie heeft Tas een groot aantal afdelingen onder zijn hoede, waaronder onderzoek & ontwikkeling, design, medische zaken, duurzaamheid en opkomende bedrijven. Philips laat in een persbericht weten met de benoeming sterker te willen inzetten op de transitie naar een dienstverlenend bedrijf. Hierbij staan systemen, slimme apparaten, software en diensten om mensenlevens te verbeteren centraal.

Hiervoor was Tas ceo Connected Care & Health Informatics. In die rol introduceerde hij onder meer een samenwerking met Pegasystems op het gebied van ‘connected’ zorgsystemen. Tas’ opvolger in deze functie wordt Carla Kriwet. Zij treedt ook toe tot het Executive Committee.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link