House of Einstein bezoekt klant op kantoor

House of Einstein bezoekt klant op kantoor
  • 27 maart 2017
  • Redactie

Onder de noemer ‘Corporate Outfitting’ introduceert personal shopping service House of Einstein een nieuwe dienst. Stylisten van het bedrijf gaan vanaf nu ook op kantoor langs bij business professionals om ze persoonlijk kledingadvies te geven.

Een enquête onder vijfhonderd ondernemers maakte duidelijk dat er een behoefte is aan advies op maat ‘voor de werkende man die wel goed gekleed de deur uit wil, maar er simpelweg geen tijd voor heeft’. Uit diezelfde resultaten kwam naar voren dat kleding op het werk steeds minder gebonden is aan een bepaalde standaard, aldus House of Einstein. ‘Slechts twintig procent van de werknemers gaat nog in pak naar werk’, stelt mede-oprichter Mei Ling Tan. ‘De meerderheid kiest tegenwoordig voor een nette spijkerbroek met overhemd en jasje. Deze smart casual kledingstijl past veel beter bij de huidige tijdgeest waarin we flexibeler werken, zowel op gebied van werktijden als locatie.’

Na afloop van de pas- en adviessessie op het werk van de klant krijgt de betreffende persoon een pakket met kleding thuisgestuurd. Google, McKinsey, Oracle en TomTom maken al gebruik van ‘Corporate Outfitting’.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link