Hunkemöller brengt klantdata naar de winkels

Hunkemöller brengt klantdata naar de winkels
  • 07 april 2017
  • Redactie

Lingerieketen Hunkemöller gaat klantinformatie gebruiken om winkelpersoneel te informeren. Het is de bedoeling dat ze hiermee de klanten beter van dienst kunnen zijn.

Aan Retail Connect vertelt cfo Ron Hemmer dat dit het duurste it-project ooit is voor het bedrijf, maar dat men overtuigd is van de noodzaak ervan. Onder de gegevens vallen aankoopgeschiedenis, persoonlijke aanbiedingen, activiteiten op social media en actuele voorraadniveaus in andere winkels.

Klantreis
De cfo stelt dat de keten aan zeventig procent van de transacties in fysieke winkels een naam kan koppelen. Ook zijn off- en onlinekanalen volledig geïntegreerd en zijn ze beiden even winstgevend. Hunkemöller maakte eerder al een video waarin de klantreis bij het bedrijf uit de doeken wordt gedaan.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link