Sprinklr verschuift focus naar customer experience management

Sprinklr verschuift focus naar customer experience management
  • 12 april 2017
  • Redactie

Richtte het social media management platform Sprinklr zich eerst alleen op ‘sociale signalen’, met de lancering van de Experience Cloud zet het jonge bedrijf nadrukkelijk in op customer experience management (CXM). TechCrunch meldt dat ceo Ragy Thomas uit is op meer creatieve manieren om om te gaan met de door Sprinklr vergaarde social media informatie in de afgelopen jaren.

Het nieuw uitgebreide platform heeft er nu vijf modules bijgekregen: customer care, marketing, research, e-commerce en advertising. Het softwarebedrijf biedt haar klanten deze brede set aan tools om ze te helpen de klantervaring te managen. Volgens Thomas kan elke platformcategorie de sociale informatie voeden, of dat nou een advertentie is of een product dat je online verkoopt.

Tegenover CMSwire vertelt de ceo van de New Yorkse startup Sprinklr dat de tijd rijp is voor een focus op de klantbeleving. ‘Meer dan ooit ben ik ervan overtuigd dat iedere ervaring digitaal is. Er mag geen breuk ontstaan tussen on- en offline.’

comments powered by Disqus