Webhelp zet in op Russische markt

Webhelp zet in op Russische markt
  • 18 mei 2017
  • Redactie

Webhelp opent een nieuwe vestiging in de Letse hoofdstad Riga. In Letland spreekt 40% van de bevolking vloeiend Russisch, waardoor het bedrijf een nieuwe taal kan aanbieden in de EU. Het is de bedoeling dat in Riga 200 Russisch sprekende technische klantadviseurs werkzaam zullen zijn.

Volgens Gert-Jan Morsink, ceo van Webhelp Nederland, heeft een internationale opdrachtgever toegezegd gebruik te maken van de vestiging en liggen meer opdrachten in het verschiet. De Letse vice-premier en minister van Economische Zaken Arvils Ašeradens is blij met de komst van het bedrijf: 'Het ontwikkelen van nieuwe exportmogelijkheden en het aantrekken van buitenlandse investeringen behoren tot de belangrijkste prioriteiten van de Letse regering. Ik ben blij dat Webhelp een vestiging gaat openen in Riga en onze hoge kwaliteit in dienstverlening erkent. Voor Noord-Europese bedrijven zijn we het betaalbare alternatief: we delen dezelfde waarden wat betreft arbeidsethos en begrijpen de cultuur heel goed.'

comments powered by Disqus