CCMA trekt titel Van Limpt niet in

CCMA trekt titel Van Limpt niet in
  • 18 oktober 2017
  • Redactie

De Vereniging CCMA, organisator van de competitie rond de Manager of the Year Award, heeft gereageerd op de ophef rond Wim van Limpt, de winnaar van 2015. Zijn prijs wordt niet ingetrokken, meldt de vereniging in een bericht op Facebook. Eerder deze maand kwam de ceo van Buma/Stemra in opspraak omdat hij geld over de balk zou hebben gesmeten.

In een artikel in de Volkskrant werd Van Limpt beschuldigd van torenhoge onterechte declaraties, terwijl hij eerder had beloofd de auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra transparanter te maken en het binnenkomende geld te besteden aan de ‘rechthebbenden’. De ceo sprak de beschuldigingen tegenover de krant tegen.

Ondernemend
Van Limpt won in 2015 de CCMA Manager of the Year Award in zijn toenmalige hoedanigheid als servicedirector bij Buma/Stemra. In het juryrapport stond onder meer: ‘Wim is zeer ondernemend en motiveert anderen het beste uit zichzelf te halen. Een ‘problem solver’, gedreven door verbazing.’ In de klantcontactbranche zouden stemmen opgaan om deze prijs in te trekken vanwege de ophef na het artikel in de Volkskrant.

De organisator van de prijs stelt nu in een reactie hierop: ‘Het nieuwe bestuur van de CCMA geeft aan niet te reageren op aantijgingen rondom deze kwestie. De uitgereikte award heeft betrekking op zijn toenmalige verantwoordelijkheid voor klantcontact binnen Buma/Stemra en staat los van zijn functioneren als ceo en de kwestie hier rondom.’

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link