Klant-helpt-klant tijdens Kerst

Klant-helpt-klant tijdens Kerst
  • 21 december 2017
  • Redactie

Amsterdamse buurtgenoten helpen tijdens de kersperiode DHL met het bezorgen van alle pakketten. Het transportbedrijf is hiertoe een samenwerking aangegaan met social start-up Homerr. Kort gezegd stellen ‘Homerrs’ hun huis ter beschikking als buurtafhaalpunt.

Deze buurtafhaalpunten kunnen lokale winkels zijn, maar ook buren die tegen vergoeding pakketjes aannemen voor de buurt. Bestellingen kunnen zo altijd in de buurt opgehaald worden, op een voor de consument geschikt tijdstip. Mevrouw De Vreeze (op de foto hieronder) is zo’n ‘Homerr’: ‘Ik vind het leuk om mijn buren te ontzorgen, door een paar dagen in de week beschikbaar te zijn om hun pakketjes te ontvangen en af te geven.’

Lees ook: Kerstgedachte op de klantenservice

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link