Franse pechservice neemt Nederlandse app in gebruik

Franse pechservice neemt Nederlandse app in gebruik
  • 15 januari 2018
  • Redactie

Apptime, de door Pegamento ontwikkelde mobiele app voor klantcontactprofessionals, is deze week in gebruik genomen door de Franse dienstverlener Opteven. Laatstgenoemde organisatie bouwde in de afgelopen dertig jaar ervaring op als pechhulpverlener.

Dankzij de koppeling met bestaande systemen brengt Apptime de informatie daaruit overzichtelijk samen in één omgeving. Hierdoor beschikken de 350 medewerkers van Opteven altijd over actuele roosterinformatie, nieuws en data met betrekking tot KPI’s. In dit geval is een koppeling tot stand gebracht met TotalView van leverancier NICE.

Lees in het interview met Serge Poppes (ceo Pegamento) meer over de mobiele app in kwestie.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link